Home » Нормативні документи

Правила прийому до Національного університету харчових технологій (в т.ч. для відокремлених структурних підрозділів) у 2021 році

Інформаційні таблиці

Додаток 7 Сумська філія НУХТ

Таблиця 1 Перелік спеціальностей та конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, частка ліцензованого обсягу, курс зарахування та терміни навчання

Таблиця 2 Перелік конкурсних предметів, вагові коефіцієнти та мінімільні бали по типах конкурсних пропозицій

Таблиця 3 Перелік спеціальностей та вступних випробувань для прийому на навчання осіб, для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня чи освітнього ступеня

Таблиця 4  Перелік спеціальностей та вступних випробувань для прийому на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра

 

Положення про затвердження

Положення про приймальну комісію

Положення про апеляційну комісію

Ліцензія:

licenz-1 licenz-2